Ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση του σπιτιού προκύπτει από δύο κυρίως λόγους. 

Την καλαισθησία – διακόσμηση και την εργονομία – ανανέωση του σπιτιού.

 Η διακόσμηση του σπιτιού ανανεώνει τον χώρο και αλλάζει την διάθεση μας, ενώ ταυτόχρονα η αίσθηση ότι κατοικούμε σ΄ένα νέο σπίτι αποτελεί την πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν μας δίνεται η δυνατότητα απόκτησης ενός καινούριου διαμερίσματος όπου με σοφία και σύνεση επιλέξαμε τα διακοσμητικά εκείνα στοιχεία που θα το κοσμούν, τα χρώματα που θα το πλαισιώνουν και τον εξοπλισμό όπου ανάλογα με το στυλ μας θα το χαρακτηρίζουν.

Ο διακοσμητή, είναι εκείνος όπου μετά από αναλυτική συζήτηση με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού και κατανόηση των αναγκών τους, αναπτύσσει την ιδέα και πλάθει τον χώρο. Αποτυπώνει και προτείνει μέσω τρισδιάστατων προγραμμάτων και λεπτομερή σχεδιασμό τον χώρο του σπιτιού σας. Ο διακοσμητής είναι εκείνος που οφείλει να ζωντανέψει τα όνειρα σας, να τους δώσει σχήμα και μορφή. Εκείνος όπου μέσα από σπουδή και απόκτηση εμπειρίας από τα έργα που με επιτυχία έχει ολοκληρώσει  θα σας καλυτερέψει την ποιότητα ζωής και θα σας εγγυηθεί ένα άψογο αποτέλεσμα αισθητικής και εργονομίας του χώρου.

Οι επιλογές των μόνιμων οικοδομικών υλικών όπως επενδύσεις τοίχων και πλακίδια δαπέδου αποτελούν τις πρωταρχικές επιλογές μας, όπου βάση αυτών, ξεκινούμε να διαμορφώνουμε τον χώρο. Αμέσως μετά καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε την μελέτης διακόσμησης και σε συνέχεια να παραγγείλουμε τα έπιπλα της κουζίνας και τις ντουλάπες του διαμερίσματος. Ο χρόνος από την ημέρα παραγγελίας τους έως την ημέρα παράδοσης τους είναι και ο καθοριστικός χρόνος όπου επωφελούμαστε ώστε να προχωρήσουμε τις οικοδομικές και διακοσμητικές εργασίες του σπιτιού με σκοπό την άμεση ολοκλήρωση του έργου και την αποφυγή καθυστερήσεων. .

Όσο και αν η επιλογή των υλικών, χρωμάτων, υφών και συνθέσεων φαντάζει εύκολο και αντιθέτως η αμοιβή ενός διακοσμητή αβάσταχτη υπόθεση, η αποφυγή λάθους και η πλοκή μας σε επώδυνες και δαπανηρές ενέργειες είναι δεδομένη. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο όταν πρώτο ξεκινήσαμε το 2000 ως επιχείρηση διεκπεραίωσης μελετών αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, παροχής υπηρεσιών ανακαίνισης και εξοπλισμού επιλέξαμε με γνώμονα την αξιοπιστία, τη συγκέντρωση στις απαιτήσεις του πελάτη και τον επαγγελματισμό να σταθούμε δίπλα σας όχι μόνο ως πλάστες του ονείρου σας αλλά και ως υλοποιεί του έργου σας βήμα βήμα.