Διακόσμηση Επαγγελματικού χώρου

Ο μορφολόγος διακοσμητής, μελετητής εσωτερικών χώρων, δεν έχει πλέον τις φροντίδες μόνο του παλαιού παραδοσιακού διακοσμητή που χειριζόταν θέματα χρωμάτων, επίπλων και υφασμάτων.

Είναι ένας δημιουργός εικόνας του οποίου η ευθύνη είναι να προβάλει την προσωπικότητα μιας ιδιωτικής επιχείρησης ή ενός οργανισμού, όχι μόνο με την εξωτερική όψη, αλλά με εκφραστικό νόημα των μοναδικών του χαρακτηριστικών.

Πάνω απ’ όλα , ο διακοσμητής – μελετητής είναι ο ειδικός που λαμβάνει αποφάσεις, δουλεύοντας στον υψηλότερο βαθμό της πολιτικής, της εταιρείας που του αναθέτει το έργο της.

Φυσική συνέχεια της διακόσμησης είναι η κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου. Με εμπειρία και επαγγελματισμό τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την υλοποίηση της μελέτης

 

Κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες συντήρησης και διατήρησης των επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων τους δύσκολους καιρούς της κρίσης  προχωρήσαμε στην δημιουργία μιας λίστας παροχών που προσφέρονται δωρεάν στους ιδιοκτήτες καταστημάτων και επαγγελματιών που έχουν την διάθεση να συνεργαστούμε.